Två marknader möts i Kullabygden

Det idylliska läget, naturen, trygga byar och ett kreativt entreprenörskap lockar husköpare från två olika marknader till Kullabygden – Stockholmare och Helsingborgare.

Stockholmarna har tagit Kullabygden till sitt hjärta. Många köper sommarhus här, en del bosätter sig för gott. Lugnet, läget och närheten till såväl Köpenhamn som Båstad och Helsingborg lockar. Företagandet på orten är dessutom starkt och genuint, här finns många lokala producenter som satt bygden på kartan. Det är en plats som historiskt uppmuntrar till kreativitet och skaparglädje – det sitter i myllan och gör detta till en härlig plats att leva och bo på.

Vi ser också ett ökat intresse bland barnfamiljer från Helsingborg som lockas av lugnet och tillgängligheten i byar som Lerberget, Nyhamnsläge och Höganäs. Samtidigt finns Helsingborg en knapp halvtimme bort med bussen, vilket gör det enkelt för den som vill jobba i Helsingborg men bo i Kullabygden.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Kontakta oss

Har du siktet inställt på din bästa fastighetsaffär? Vill du att vi ska hjälpa dig att nå dit? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.