I hjärtat på Länsbergs

Länsbergs är fastighetsmäklaren med fokus på kustnära, attraktiva objekt. Vi har tillsammans drygt 45 års erfarenhet av branschen och bor, lever och verkar på Kullahalvön. Det är tryggt för både dig som säljer och köper bostad att samarbeta med en mäklare som har yrkeskompetens, erfarenhet och specifik kännedom om platsen. För de allra flesta är bostadsaffären livets största affär – och vi ser till att den blir den bästa. Vår spetskompetens, erfarenhet och platskännedom är din trygghet när du ska köpa eller sälja på Kullahalvön eller i Helsingborg.

Vi belyser er väg till en trygg bostadsaffär.

Sandra och Rickard Länsberg

Fastighetsmäklare och företagets grundare Rickard Länsberg

”Jag är född och uppvuxen i bygden, jag kan byarna och älskar denna del av Skåne. Det är en enorm fördel eftersom kunderna inte bara köper ett hus på Kullahalvön, utan lika mycket en plats. Mäklarfirman Länsbergs startade jag 1999 efter att ha arbetat på andra mäklarbyråer i nordvästra Skåne under ett antal år.

Här på Länsbergs vägleder vi er till en trygg och lönsam bostadsaffär.”

Fastighetsmäklare Sandra Länsberg

”Jag har bott i Kullabygden sedan drygt 20 år tillbaka och varit verksam som fastighetsmäklare i sexton år i norra Helsingborg. Jag är lyhörd, driven, empatisk och mån om att ha nöjda kunder.

Vi vill att du som kund ska veta att vi lägger ner själ och hjärta för att dela med oss av den livskvalitet som existerar i våra trakter.”

Våra grundstenar - trygghet hela vägen

ENGAGEMANGET – Vi arbetar flexibelt med såväl tidsbokade, privata visningar som öppna visningar, allt efter önskemål från kunden. Vi skräddarsyr varje tjänst och kundrelation för att uppnå bästa tänkbara resultat.

MARKNADSFÖRINGEN – Alla bostäder och lägen är unika och dessa ska säljas på olika sätt. I den presentation vi gör på internet och i annonser lyfter vi därför fram varje hems karaktär och kvalitet och låter varje uppdrag få en egen unik marknadsföring.

BUDGIVNINGEN – Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att alla parter informeras kontinuerligt genom hela budgivningen vilket gör processen smidigare.
Läs mer om budgivning här.

TRYGGHETEN – Korrekt och vederhäftig information är vårt rättesnöre. Det ger dig trygghet genom hela affären.

JURIDIKEN – Vårt medlemskap i Mäklarsamfundet ger oss tillgång till juridiska experter med stor erfarenhet av regelverket kring bostadsrätts- och fastighetsöverlåtelser.

Det här erbjuder vi

Varje hus är unikt på sitt sätt, och på Länsbergs skräddarsyr vi varje bostadsaffär utifrån dina behov och önskemål. Eftersom vi tycker om det vi gör ingår alltid ett helhjärtat engagemang. I vårt utbud av tjänster och möjligheter finns dessutom:

 • Flygbilder
 • ”Dolda fel”-försäkring
 • Besiktning
 • Energideklaration
 • Skattekonsultation
 • Tidbokade personliga visningar
 • Städ, fönsterputs och styling
 • Lokala byggentreprenörer
 • Professionell fotograf och ritningar
 • Drönarfilmer
 • Handgjorda akvarellritningar
Vi samarbetar med expertis inom flera branscher. Prata med oss om du behöver kontakter inom bygg- och inredning, bank, försäkringsbolag, advokatbyråer, besiktning med mera.

Kontakta oss

Har du siktet inställt på din bästa fastighetsaffär? Vill du att vi ska hjälpa dig att nå dit? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.