Mölle – ett av sommarens mest populära resmål

När möjligheterna att semestra utomlands försvann i pandemins spår, upptäckte många våra svenska smultronställen. Ett av de mest populära blev Mölle.

På Kullaberg var det närmast kaos vissa dagar och naturreservatet hade besöksrekord redan i juni. Och det är inte så konstigt. Kullaberg bjuder inte bara på natur och spännande höjder utan också på många aktiviteter för semestrande svenskar som söker upplevelser. Här kan man gå på GPS-grottvandring, fira sig ner för berget, åka på tumlarsafari, susa fram på mountainbike och mycket mer.

Den genuina byn lockar också med vackra badhotell och historiska villor. Ett populärt promenadstråk har lotsat många från byn, via den klippiga kusten, till Ransvik. Platsen som placerade Mölle på kartan för ”den svenska synden”. Här finns också vackra Ransvik havsveranda att besöka – café och restaurang som värnar om platsens historia och reko smaker.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email

Kontakta oss

Har du siktet inställt på din bästa fastighetsaffär? Vill du att vi ska hjälpa dig att nå dit? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.