Våra grundstenar

Trygghet hela vägen

 

ENGAGEMANGET – Vi arbetar flexibelt med såväl tidsbokade visningar som öppna visningar allt efter önskemål från kunden.

 

MARKNADSFÖRINGEN – Olika bostäder ska säljas på olika sätt. I den presentation vi gör på Internet och i annonser lyfter vi därför fram varje hems karaktär och kvalitet och låter varje uppdrag få en egen unik marknadsföring.

 

BUDGIVNINGEN – Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att alla parter informeras kontinuerligt genom hela budgivningen vilket gör processen smidigare.
Läs mer om budgivning här.

 

TRYGGHETEN – Korrekt och vederhäftig information är vårt rättesnöre. Det ger dig trygghet genom hela affären.

 

JURIDIKEN – Vårt medlemskap i Mäklarsamfundet ger oss tillgång till juridiska experter med stor erfarenhet av regelverket kring fastighetsöverlåtelser.

 

SPECIALISTER PÅ KULLABYGDEN 

 

Länsbergs

”Det var naturen och havet som gjorde att jag och min familj flyttade hit för snart 15 år sedan. Lika länge har jag arbetat som mäklare och det har blivit många förmedlingar av både fastigheter och bostadsrätter. Extra roligt blir det när man lyckas förmedla känslan av hur bra vi bor här, till människor från andra delar av landet.”

Ulrika Skyvell
Fastighetsmäklare
Tel: 070-330 62 63
ulrika@lansbergs.se

 

”Eftersom jag vuxit upp i Mölle har Kullabygden alltid haft en särskild plats i mitt hjärta. Att jag valde att bli fastighetsmäklare här i denna vackra bygd är en historia som börjar en lördagskväll på sundet mellan Helsingborg och Helsingör. Efter mer än 950 sålda fastigheter och 25 inspirerande år i branschen är jag glad att jag vågade ta det avgörande steget.”

Rickard Länsberg
Fastighetsmäklare
Tel: 070-528 08 09
rickard@lansbergs.se

Jag vill att Länsberg kontaktar mig
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Följ oss

Kontakt

Köpmansgatan 1A
263 38 Höganäs
Tel +46 42 33 08 09
info@lansbergs.se
www.lansbergs.se

Integritetspolicy

Länsbergs
kullabygden

Utvecklad av Bubbla Idébyrå och Webtree AB