Kontakt

Kanske har du just bestämt dig för att sälja din fastighet. Kanske söker du ditt nya drömboende med ljus och lykta. Eller så vill du bara veta mer om hur det är att bo och leva här på Kullahalvön.

Välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Fyll i dina uppgifter och ditt ärende här nedan och klicka på Skicka, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet!

Vill du ha personlig kontakt är du välkommen att ringa oss och vill du besöka oss är adressen Köpmansgatan 1 A i Höganäs, granne med havet.

webb_länsbergs_03-37

Länsbergs
Köpmansgatan 1 A
263 38 Höganäs
Tel: 042-33 08 09
Fax: 042-33 21 08

Hitta hit >

 

SPECIALISTER PÅ KULLABYGDEN 

 

Länsbergs

”Det var naturen och havet som gjorde att jag och min familj flyttade hit för snart 15 år sedan. Lika länge har jag arbetat som mäklare och det har blivit många förmedlingar av både fastigheter och bostadsrätter. Extra roligt blir det när man lyckas förmedla känslan av hur bra vi bor här, till människor från andra delar av landet.”

Ulrika Skyvell
Fastighetsmäklare
Tel: 070-330 62 63
ulrika@lansbergs.se

 

”Eftersom jag vuxit upp i Mölle har Kullabygden alltid haft en särskild plats i mitt hjärta. Att jag valde att bli fastighetsmäklare här i denna vackra bygd är en historia som börjar en lördagskväll på sundet mellan Helsingborg och Helsingör. Efter mer än 950 sålda fastigheter och 25 inspirerande år i branschen är jag glad att jag vågade ta det avgörande steget.”

Rickard Länsberg
Fastighetsmäklare
Tel: 070-528 08 09
rickard@lansbergs.se

Jag vill att Länsberg kontaktar mig
Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Följ oss

Kontakt

Köpmansgatan 1A
263 38 Höganäs
Tel +46 42 33 08 09
info@lansbergs.se
www.lansbergs.se

Integritetspolicy

Länsbergs
kullabygden

Utvecklad av Bubbla Idébyrå och Webtree AB